reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čerte, tady straší! [TV film]

Žánr:
Rok:
1999
Délka:
41 minut
„Pohádka o tom, jak čert s vodníkem spravedlivě čarovali“

Celkové hodnocení filmu Čerte, tady straší!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2010
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.8.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2011
sebsen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2010
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2008
muschalek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
babacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2012
rozoumek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2010
Mrnus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31224minih31224Kvílení vlkodlaků 2 / Tvá sestra je vlkodlak (1985) 
Howling II: ...Your Sister Is a Werewolf n
minih16681minih16681Postřižiny (1980) 
Postřižiny n
minih5807minih5807Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa (1995) 
Far From Home: The Adventures of Yellow Dog n
minih60483minih60483Caged Heat (1974) 
Caged Heat n
minih4867minih4867Byli první (1956) 
Oni byli pervymi n
minih49824minih49824Černá hodinka s dr. Z. Hrdličkou (1993) [TV film] 
n
minih56308minih56308Čas chlapů (1977) 
Mažki vremena n
minih43488minih43488Bože, jak hluboko jsem klesla! (1974) 
Mio Dio come sono caduta in basso! n
minih110769minih110769Metro (2013) 
Metro n
minih34903minih34903Férovej zloděj (2003) 
The Good Thief n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
7   - pataamat
6   - Agostino
5   - Kuvik
4   - Jean-Paul
6   - MaKy92z
10 - Gremmie
8   - jambroz58
7   - Zdenek13
8   - strelec51
9   - tvo
10 - Bohous.gr
7   - Janinka73
6   - sebsen
7   - janika333
7   - muschalek
4   - babacek
10 - rozoumek
6   - Mrnus

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.328/0.303