Zari
ohodnotit

Černé Vánoce

Black Christmas

Další název:
Black X-Mas
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
84 minut
Premiéra v ČR:
22.3.2007
„Poslední vražedná jízda právě začíná. Na Vánoce by měl být každý doma. Tyto svátky začíná poslední vražedná jízda.“
Popis / Obsah / Info k filmu Černé Vánoce
Remake, stejnomenného filmu, vypráví příběh o chlapci jménem Billy, který se narodil s těžkou žloutenkou. Jeho matka ho nenáviděla a když bylo Billymu pět let, zavraždila, se svým milencem, jeho otce. Poté Billyho zavřela na půdu. Jelikož její milenec byl neschopný a ona moc toužila po dalším dítěti, znásilnila třináctiletého Billyho a porodila mu zdravou dceru Agnes. Když jí bylo devět let, Billy zavraždil svou matku i jejího milence a Agnes napadl. Po patnácti letech v tomto domě slaví parta kamarádek Vánoce. Jejich poklidné svátky začínají děsivými telefonáty. Poté začne jedna po druhé mizet. Ostatní kamarádky propuknou panice a uvědomují si, že Billy se vrátil. A není sám. Konečný boj proběhne na půdě. Billy je popálen a jeho sestra Agnes mrtvá. Nic ale není takové, jaké se na první pohled zdá. Billy a Kelly jsou převezeni do nemocnice. Billyho včas nezachrání a Kelly je napadena Agnes. Naštěstí se jí ubrání a mrtvá Agnes padá k zemi.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Černé Vánoce
Remake hororu z roku 1974. Film vypráví příběh chlapce, který byl svou matkou a jejím milencem zamykán v podkrovní místnosti jejich domu. Jednoho dnes se Billymi podaří dostat se ze svého zatuchlého vězení a zavraždit matku a jejího přítele. ... Nyní o patnáct let později se Billy rozhodne dostat se zpět na prázdniny do „svého“ domu, který je nyní obýván několika dívkami... Dívky z jejich vánočního klidu vytrhne nejprve několik obscénních telefonátů...později začne jedna za druhou mizet..během noci zjišťují, že se jen těžko dožijí příštího rána

U nás málo známý slasher Black Christmas pojednává o skupině dívek, mrazivém svátečním večeru a nezvaném hostu, který si přišel splnit své nejtemnější sny.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

11:20 - 12:05

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Reklama