reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Černá neděle

Black Sunday

Rok:
1977
Délka:
143 minut
„Boj s nebezpečnými teroristy vrcholí na fotbalovém stadionu.“

Celkové hodnocení filmu Černá neděle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.8.2009
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2015
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18304minih18304Řetězová reakce (1996) 
Chain Reaction n
minih11620minih11620Lovci lvů (1996) 
The Ghost and the Darkness n
minih46224minih46224Kronika rodu Spiderwicků (2008) 
The Spiderwick Chronicles n
minih52346minih52346Věřící (2007) 
Believers n
minih52222minih52222Střelila jsem Andyho Warhola (1996) 
I Shot Andy Warhol n
minih34778minih34778Had ve stínu orla (1978) 
Se ying diu sau n
minih50259minih50259Autíčka (2003) [TV seriál] 
Auto B. Good n
minih46398minih46398Sokyně (2006) [TV film] 
The Rival n
minih4860minih4860Horečka (1921) 
Fièvre n
minih16794minih16794Pozdní máj (1934) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
8   - curil
4   - FLA
8   - Kuvik
7   - FrankieOnd
5   - Petak69
9   - MysteryIll
8   - Johnny1
2   - deatdavid
6   - blackpoint
7   - Tominko

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:00 - 01:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:50 - 01:35

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

57 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.468/0.444