reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čarodějnice

Witchtrap

Další název:
Past bosorky
Žánr:
Rok:
1989

Celkové hodnocení filmu Čarodějnice

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Vig
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.12.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.5.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2007
Wendulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.2.2013
herzyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.12.2007
ambra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40703minih40703Mickybo a já (2005) 
Mickybo and Me n
minih50588minih50588Kantonský kmotr (1989) 
Ji ji n
minih29918minih29918Balík peněz (2000) 
Where the Money Is n
minih45119minih45119Kdybych byl upřímný (1941) 
Se io fossi onesto n
minih28753minih28753Červený trpaslík (1988) [TV seriál] 
Red Dwarf n
minih24621minih24621Týden v tichém domě (1947) 
n
minih19083minih19083Smažená zelená rajčata (1991) 
Fried Green Tomatoes At The Whistle Stop Café n
minih73028minih73028Nová Addamsova rodina (1998) [TV seriál] 
The New Addams Family n
minih23320minih23320Wyatt Earp (1994) 
Wyatt Earp n
minih44983minih44983Zima kúzelníkov (2006) [TV film] 
Zima kúzelníkov n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 %
7   - Vig
6   - rosta12
2   - extremek.c
1   - deatdavid
9   - Kloby
8   - Wendulka
1   - herzyn
8   - ambra

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

40 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

210 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

45 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

85 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250511
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.296/0.274