reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Cantervillský duch

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.3.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102329minih102329Špioni, lži a alibi (1992) 
Spice Inc. n
minih15585minih15585Pekelný mrakodrap (1987) 
Enemy Territory n
minih69017minih69017Joeův palác (2007) [TV film] 
Joe's Palace n
minih51828minih51828Galapágy I., II. (1982) 
n
minih120140minih120140Co děláme v temnotách (2014) 
What We Do in the Shadows n
minih31804minih31804Blikající světla (2000) 
Blinkende lygter n
minih57748minih57748Zbraň odplaty (2008) 
Shin ge jeon n
minih49217minih49217Miluji tě, Beth Cooperová (2009) 
I Love You, Beth Cooper n
minih41389minih41389Archandělovo peří (2002) 
La Pluma del arcángel n
minih48116minih48116Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) [2k digital] 
Sin City: A Dame to Kill For n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
8   - curil
5   - Agostino
4   - Kuvik
7   - satyr
5   - MaKy92z
7   - POMAJZ
9   - miroslav22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140512
Osobností: 602523
Fotografií: 520590
Plakátů: 252142
Obsahů a biografií: 129556

Poslední komentáře

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Perníkový táta (2008) [TV seriál...

Perníkový táta
Skvělý seriál, skvěle   zahrané postavy, ukázané   emoce.Skvěle ukázaný   průběh z dobře myšlených   akcíc do propadu do   totálních sraček. více >

Autor: Duri86 | Hodnocení: 10 / 10

Aféry - neuvěřitelné životní pří...

Výměna manželek na druhou

Aféry - neuvěřitelné životní příběhy
Jako by nestačila na Nově   pitomá Výměna manželek,   nabourávající soukromí   .... škoda, že tu nelze dát   půl bodu. Tahle pitomost   ještě "lidem" do soukromí   kecá.... !

Autor: New | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.396/2.374