reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bůh gamblerů

Du shen

Další název:
God of Gamblers
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
126 minut

Celkové hodnocení filmu Bůh gamblerů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.4% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.4.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2010
cragel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2009
Peracos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2009
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2015
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2009
dmx75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.7.2011
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
friday
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2008
vilo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2007
J-A-S-A
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2007
drago40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2009
beki.b
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12645minih12645Mladý Frankenstein (1974) 
Young Frankenstein n
minih39745minih39745Casino Royale (2006) 
Casino Royale n
minih28524minih28524Divoká jízda (1985) 
Shaker Run n
minih6421minih6421Divoká srdce (1990) 
n
minih35467minih354671984 (1984) 
Nineteen Eighty-Four n
minih9938minih9938Lesní kapitán (1993) 
Erdö kapitánya, Az n
minih40352minih40352Bloom (2003) 
Bloom n
minih37012minih37012Slídil (1972) 
Sleuth n
minih32656minih3265640 dnů a 40 nocí (2002) 
40 Days and 40 Nights n
minih56355minih56355Jsem ta druhá (2006) 
Ich bin die Andere n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.4 %
4   - pataamat
9   - ajaajena
7   - Lienocka22
6   - georginaa
5   - Kuvik
7   - satyr
6   - cragel
6   - rosta12
8   - Peracos
7   - Miloš11
8   - renya007
7   - Sheriff.Ja
5   - dmx75
8   - ladynka
8   - friday
8   - vilo
8   - J-A-S-A
6   - drago40
7   - beki.b
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.228/0.203