reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bugs Bunny mezi medvědy

Bugs Bunny in the Land of Bears

Další název:
Svět zvířat & Bugs Bunny: Mezi medvědy
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
45 minut

Celkové hodnocení filmu Bugs Bunny mezi medvědy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.12.2010
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
AlCapone
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.2.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.9.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2009
Jekky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.10.2007
norecek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.3.2009
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
vercounek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.12.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007
vl.ce
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Hanzelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37104minih37104Sláva vítězům (2000) 
A Shot at Glory n
minih56557minih56557Adam a Eva 2001 (2001) [TV film] 
Adam a Eva 2001 n
minih41507minih41507Navěky drakem (1988) 
Fei lung maang jeung n
minih43645minih43645Ivanhoe: Balada o statečném rytíři (1983) 
Ballada o doblestnom rycare Ajvengo n
minih53295minih5329514 hodin strachu (2005) 
14 hours n
minih43753minih43753Měsíc v ohrožení (2006) [TV film] 
Earthstorm n
minih28246minih28246Slečna Drsňák (2000) 
Miss Congeniality n
minih4354minih4354Bludný Holanďan (1994) 
n
minih40752minih40752Libertin (2005) 
The Libertine n
minih20041minih20041Svítalo celou noc (1980) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 %
6   - ignac1
6   - Kuvik
3   - R.RICKIE
10 - satyr
6   - Elementik
6   - MaKy92z
8   - AlCapone
4   - jambroz58
7   - RaR
10 - deatdavid
10 - Jekky
2   - norecek
8   - roup
7   - eso
9   - vercounek
8   - Kromak
7   - vl.ce
10 - Hanzelka

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

77 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

22 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.449/0.418