reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bratři Karamazovi

The brothers Karamazov

Další název:
Bratia Karamazovci
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
145 minut

Celkové hodnocení filmu Bratři Karamazovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62802minih62802V síti CIA (2007) [TV minisérie] 
The Company n
minih70794minih70794Rodinka (2010/1) 
Rodinka n
minih70608minih70608Tajemství jezera Loch Ness (2008) [TV film] 
Das Wunder von Loch Ness n
minih134324minih134324Ztrácení (2014) 
The Falling n
minih18393minih18393Salón Kitty (1976) 
Salon Kitty n
minih88022minih88022Univerzita pro příšerky (2013) 
Monsters University n
minih70599minih70599Tři muži na jednom koni (1969) 
Trois hommes sur un cheval n
minih53184minih53184Kafka to taky neměl lehký (1992) [TV film] 
Kafka to taky neměl lehký n
minih53641minih53641Mladá láska (1987) 
Ahava Tzeira n
minih43857minih43857Oheň a led (1983) 
Fire and Ice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76 %
8   - cicis
8   - Erkul
7   - curil
9   - clara.bow
7   - pataamat
6   - Kuvik
8   - Kycky
10 - dederon
6   - jambroz58
7   - Tominko
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599612
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.149/1.124