Zari
ohodnotit

Bouchači a bouchačky

Double Whammy

Další název:
Dvojitá pohroma (SK)
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
101 minut
„Osudy detektiva se smůlou v patách a bolestmi v zádech.“
Popis / Obsah / Info k filmu Bouchači a bouchačky
Ray Pluto je dobrý polda, jen se stále ještě nevzpamatoval ze smrti své ženy a dcerky. Žije obklopen podivíny, a navíc má bolavá záda. Když v malém bistru začne řádit vrah a Ray sáhne po zbrani, záda mu vypoví službu a on se zhroutí v bolestech. Vraha nakonec zneškodní jeho pistolí osmiletý chlapec a Ray se stane terčem posměchu kolegů i veřejnosti.

Aby napravil alespoň jednu věc ve svém zpackaném životě, navštíví chiropraktika. Ujme se ho sympatická doktorka Ann Beamerová, která by možná mohla napravit nejen jeho záda, ale také srdce.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bouchači a bouchačky
Ray Pluto je policista - detektiv. Má za sebou krutou zkoušku. Při dopravní nehodě mu zahynula žena a dítě. Jednoho dne, když seděl v restauraci rychlého občerstvení, přijde do restaurace vrah a postřílí 6 lidí včetně dětí. Ray se kvůli bolestem v zádech nezmůže na nic. Jeho pistole se tak chopí mladý chlapec a vraha zabije. New Yorkská policie už Rayovi nevěří. Jeho partnerka ho přesvědčí, aby navštívil chiropraktičku, doktorku Ann Beamerovou. Mezitím plánuje skupinka mladíků vraždu otce Ann, který bydlí ve stejné budově jako Ray.


Autor: veverka-zrzka

Popis / Obsah / Info k filmu Bouchači a bouchačky
Ne, Liz se opravdu nesnaží najít si náhradu za Hugha. Věřte nebo ne, zastihli jsme ji při práci. Spolu s Denisem Learym totiž v New Yorku právě natáčí nový film Toma DiCilla. Režisérův první projekt od komedie Zlato pojď na to z roku 1997 by měl být satirickým příběhem o newyorském poldovi v podání Denise Learyho. Jakou roli si tu zahraje Liz Hurley není zatím známo. Rozhodně je ale skvělé, že se ke spolupráci s DiCillem vrátil Steve Buscemi. Jeho role zničeného režiséra nezávislých filmů v DiCillově Životu v oblouznění totiž patří k Buscemiho nejlepším výkonům. Elizabethini filmoví fanoušci (tedy pokud takoví vůbec existují) patrně těžce ponesou zprávu, že její předchozí film, remake komedie Okouzlený od dvojice Peter Cook a Dudley Moore, kde hraje spolu s Brendanem Fraserem (Mumie), má ve Státech odsunutou premiéru až na říjen a k nám se proto asi dostane ještě později, jestli vůbec. Při newyorském natáčení Double Whammy se ale Liz v Big Apple zalíbilo natolik, že každému místnímu plátku tvrdí, že se sem přestěhuje natrvalo. Amerika už se nemůže dočkat...

Autor/Zdroj: /Total Film


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama