reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bonnie a Clyde: Pravdivý příběh [TV film]

Bonnie & Clyde: The True Story

Další název:
Bonnie a Clyde: Skutočný príbeh
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Bonnie a Clyde: Pravdivý příběh

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.3.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2010
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2009
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
kyushi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
tatiana.k
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50332minih50332Dobře napasované mrtvoly (2005) 
Dobro uštimani mrtvaci n
minih57766minih57766Já jsem tygr, ty jsi tygr, on je tygr (1978) 
Io tigro, tu tigri, egli tigra n
minih27485minih27485Vášnivý tanec (1998) 
Dance with Me n
minih38707minih38707Manderlay (2005) 
Manderlay n
minih119838minih119838Tichý experiment (2014) 
The Quiet Ones n
minih45601minih45601Mlad i zdrav kao ruža (1971) 
Mlad i zdrav kao ruža n
minih26653minih26653Kto si bez viny (1963) 
Kto si bez viny n
minih49162minih49162Snadná cesta vzhůru (1967) 
How to Succeed in Business Without Really Trying n
minih29273minih29273Heavy Metal 2000 (2000) 
Heavy Metal 2000 n
minih24493minih24493Ztracená stopa (1955) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 %
7   - cicis
3   - curil
7   - pataamat
8   - ignac1
7   - Kuvik
8   - lion71
6   - MaKy92z
7   - POMAJZ
9   - deatdavid
5   - TarabasCz
7   - kyushi
5   - tatiana.k

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

01:50 - 02:20

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

01:40 - 02:05

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (1987)

01:40 - 03:25

12 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Prima - Komplikace (2015) [TV seriál]

01:15 - 02:10

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139563
Osobností: 599526
Fotografií: 517285
Plakátů: 250374
Obsahů a biografií: 128885

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Bohužel velké zklamání.   Ohrané vtipy z předešlých   dílů, podtržené zvukem,   aby člověk vůbec věděl,   kdy se má zasmát. Bohužel i   tady více >

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 2 / 10

Polda (2016) [TV seriál]

Polda
Rád seriál podpořím -   určitě je to to lepší z cz   seriálové tvorby. Výborná   oddechovka na nedělní   večer, Matáskovi sedí role   dokonale. více >

Autor: aegis | Hodnocení: 9 / 10

Osm hrozných (2015)

Osm hrozných
Sice zdlouhavé, ale hodně   dobré dílo. Skvělé   herecké obsazení mě   povzbudilo abych vydržela.   Nelituji.

Autor: angi5 | Hodnocení: 9 / 10

Noční zvířata (2016)

Skvělý film

Noční zvířata
Film plný emocí, i když to   tak ani nevypadá. Bolest,   láska, osamělost, slabota,   síla, touha, ztráta, a tak   bych mohl pokračovat. I když více >

Autor: DaveSnoop | Hodnocení: 9 / 10

Thriller - en grym film (1974)

Švédský Kill Bill na cestě za pomstou,,,

Thriller - en grym film
Švédský Rape and Revage   exploitík, který údajně   inspiroval šílence z   videopůjčovny pana Tarantina   k natočení Kill Billa. Co   ale více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.468/0.444