reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bláhové děvče

Další název:
A Foolish Girl
Žánr:
Rok:
1938
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
18.11.1938

Celkové hodnocení filmu Bláhové děvče

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2008
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.4.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.10.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.9.2011
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45658minih45658Lékař umírajícího času (1983) [TV seriál] 
Lekár umierajúceho času n
minih132008minih132008Vítejte u mě (2014) 
Welcome to Me n
minih58962minih58962Zatmívání (2006) 
Fade to Black n
minih81959minih81959O brokátové růži a slavíku z perleti (1982) [TV inscenace] 
O brokátové růži a slavíku z perleti n
minih49851minih49851Podezřelé okolnosti (1977) [TV inscenace] 
Podezřelé okolnosti n
minih14985minih14985Opera ve vinici (1981) 
n
minih37019minih37019Zloděj z Paříže (1967) 
Le Voleur n
minih133342minih133342Pionýři hororu (2013) 
Pionýři hororu n
minih45452minih45452Co jsme udělali slepicím (1977) 
Co jsme udělali slepicím n
minih52295minih52295Pán ze společnosti (1964) 
Un monsieur de compagnie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.3 %
6   - argenson
5   - curil
6   - REKBRIT
7   - melakara
6   - nick4
8   - satyr
6   - dandysek
7   - rosta12
7   - gyzmo
6   - marketastu
10 - frada

TV Program

ČT1 - Legendy kriminalistiky: Stodol...

22:30 - 23:00

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Prokletý ostrov (2010)

21:45 - 00:00

67 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - Stalker (2014) [TV seriál]

22:15 - 23:10

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Pekelná kuchyně (2005) [TV poř...

22:50 - 23:45

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140468
Osobností: 602418
Fotografií: 520472
Plakátů: 252073
Obsahů a biografií: 129528

Poslední komentáře

Mámy na pařbě (2014)

Mámy na pařbě
Příběh pojednávající   myšlenky jedné matky   vedoucí ke komediální   podívané. Jenomže tomu   nějak chybí jiskra. Místy   je to ukecané až více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí...

Len kľud pane, on je cholerik

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí
Hehe, ešte zábavnejšie,   chvíľami ešte šialenejšie   a na päste si bolo treba   chvíľu počkať. Prečo to?   Zo začiatku závodili o   buginu, více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Skrýš (2010)

Skrýš
Příběh začíná docela   dobře, ale každou další   minutou najednou skomírá a   začíná se dosti táhnout.   Julianne Moore si se svou   rolí více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Návrat blbýho a blbějšího (2014)

Návrat blbýho a blbějšího

Návrat blbýho a blbějšího
Nostalgický návrat dvou   pomatených hrdinů je extra   nářez od začátku až do   konce. Film je takřka plný   vynikajících humorných   situací a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 9 / 10

Volný pád (1992)

Volný pád

Volný pád
Tohle je ten typ filmu, který   celou dobu postupně graduje,   oplývá napětím,   jednotlivé scény na sebe   pěkně navazují a co je   důležité - více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.504/0.486