reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bitva o Hedviku

Další název:
Bitwa o Jadwigę
Žánr:
Rok:
1972
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1972
„Dramatický příběh z třicátých let.“

Celkové hodnocení filmu Bitva o Hedviku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.10.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.10.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2005
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49795minih49795Domácí strava je domácí strava (1978) [TV hra] 
Domácí strava je domácí strava n
minih46793minih46793Saw 5 (2008) 
Saw V n
minih55460minih55460Klíšťák (1994) [TV seriál] 
The Tick n
minih59555minih59555Fotbal je kouzelný sport (2006) 
Magic Sport n
minih20019minih20019Světáci (1969) 
n
minih31637minih31637Úder otevřenou dlaní (1983) 
Wu lin č' n
minih36357minih36357Tajemná řeka (2003) 
Mystic River n
minih35403minih35403Dva muži a batole (2001) 
Nobody's Baby n
minih40943minih40943Svatá noc (1972) [TV inscenace] 
Svatá noc n
minih83200minih83200Netrpělivé srdce (1971) [TV film] 
The Impatient Heart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
2   - jarda53
1   - satyr
10 - dederon
6   - rosta12
6   - Bape
1   - deatdavid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140547
Osobností: 602596
Fotografií: 520690
Plakátů: 252174
Obsahů a biografií: 129564

Poslední komentáře

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Medveď obdivovaný aj zatracovaný...

História tatranského medveďa

Medveď obdivovaný aj zatracovaný
Budem úprimný, skôr taký   základný dokument, na   slovenské pomery až   obyčajný. Nie zlý, to   vôbec, ale slovenskí   dokumentaristi sú silní více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.508/0.483