reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bird

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.6.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2011
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
Kratylos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46199minih46199Divotvůrkyně (1962) 
The Miracle Worker n
minih18894minih18894Skála (1996) 
The Rock n
minih74442minih74442Starožitníkův krám (1980) [TV inscenace] 
n
minih33509minih33509Dopis do Ameriky (2001) 
Pismo do Amerika n
minih81721minih81721Práskač (2012) [2k digital] 
Snitch n
minih42270minih42270Linie obrany (1986) 
Zhong hua ying xiong n
minih22590minih22590Viva Las Vegas (1964) 
n
minih49104minih49104Vzhůru do oblak (2009) 
Up n
minih9781minih9781Jsme jenom lidi (1994) 
Being Human n
minih26810minih26810Vrah zo záhrobia (1966) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.2 %
6   - Erkul
9   - curil
7   - pataamat
4   - Kuvik
7   - satyr
7   - Petak69
6   - rosta12
6   - l.zahry
4   - Kratylos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 7.438/7.413