reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bingo

Rok:
1991
Délka:
86 minut
„Kolotoč bláznivých a veselých příběhů malého chlapce a psa.“

Celkové hodnocení filmu Bingo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2011
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2014
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih102468minih102468Kaži zašto me ostavi (1993) 
Kaži zašto me ostavi n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih80909minih80909Kletba z temnot (2011) 
The Possession n
minih28416minih28416Stydlivý polda (2000) 
Gun Shy n
minih19778minih19778Lampasy (1981) 
Stripes n
minih53858minih53858Záhady Pittsburghu (2008) 
The Mysteries of Pittsburgh n
minih58800minih58800Učitelčin miláček (1958) 
Teacher's Pet n
minih30410minih30410Chci žít! (1958) 
I Want to Live! n
minih26853minih26853Lítost (1970) [TV film] 
Lítost n
minih22628minih22628Vlaštovky a Amazonky (1974) 
Swallows and Amazons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61 %
5   - curil
6   - Lienocka22
4   - Kuvik
6   - New
6   - davidek
8   - satyr
4   - Zaplman
5   - miroslav22
10 - Gremmie
7   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139659
Osobností: 599780
Fotografií: 517544
Plakátů: 250499
Obsahů a biografií: 128952

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.779/0.751