reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bílé vánoce

White Christmas

Žánr:
Rok:
1954
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Bílé vánoce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.12.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2011
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2012
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.12.2011
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2010
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.12.2013
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.5.2015
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.11.2007
ajelod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2010
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.8.2011
pan.bk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2007
ok338
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2012
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih113552minih113552Jmenuji se Sára (2007) [TV film] 
My Name Is Sarah n
minih41382minih41382Hory mají oči (2006) 
The Hills Have Eyes n
minih49764minih49764Parodie komedie (2003) [TV seriál] 
Comedy Inc. n
minih9337minih9337Jako zajíci (1981) 
Jako zajíci n
minih107169minih107169Město Brigham (2001) 
Brigham City n
minih29842minih29842Stezky slávy (1957) 
Paths of Glory n
minih85198minih85198Ztracen na Sibiři (2012) 
Ausgerechnet Sibirien n
minih79909minih79909Jack a obři (2013) 
Jack the Giant Slayer n
minih109975minih109975Zachraňte Jessiku Lynchovou (2003) [TV film] 
Saving Jessica Lynch n
minih19452minih19452Spencerova hora (1963) 
Spencer's Mountain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73 %
5   - argenson
10 - curil
8   - clara.bow
7   - Veronika42
7   - hvezdyn
8   - salte
5   - Kuvik
7   - Kycky
7   - diamant
5   - Michal.
7   - zepo
6   - rosta12
10 - me22dec
10 - pauli1
10 - vecernice
7   - ajelod
7   - Pankáč
7   - pan.bk
10 - ok338
3   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517159
Plakátů: 250320
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.454/0.428