reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bílá a černá

Black and White

Další název:
Černí a bílí
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Bílá a černá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.9.2010
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.6.2010
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32696minih32696Cesta do fantazie (2001) 
Sen to Chichiro, no kamikakushi n
minih7612minih7612Fenomén (1996) 
Phenomenon n
minih31968minih31968Děti století (1999) 
Les enfants du siécle n
minih31888minih31888Belphegor: Fantom Louvru (2000) 
Belphégor – Le fantome du Louvre n
minih37353minih37353Klub vyvolených (2002) 
The Emperor's Club n
minih40454minih40454Vražda mimo sezónu (2004) 
Out of Season n
minih4110minih4110Bílý tesák (1946) 
Belyj klyk n
minih37884minih37884Zoufalé manželky (2004) [TV seriál] 
Desperate Housewives n
minih4822minih4822Bye Bye Baby (1992) [TV film] 
n
minih93252minih93252Lařina volba (2011) [TV seriál] 
Larin izbor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
5   - curil
5   - Kuvik
7   - davidek
6   - satyr
8   - kvaca
4   - hrdyivan

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:55 - 17:30

33 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Peking, město proměn

17:10 - 18:05

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:50 - 17:45

38 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140560
Osobností: 602618
Fotografií: 520707
Plakátů: 252181
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.483/0.461