Zari
ohodnotit

Bezchybný plán

Jönssonligan - Den perfekta stöten

Další název:
Mastermind; Den perfekta stöten; The Master Plan
Země:
Rok:
2015
Délka:
91 minut
„Poté, co mu zavraždí strýce, vytvoří zloděj aut Charles Ingvar Jönsson spolek sestávající z těch nejlepších švédských podvodníků - odborníka na výbušniny a specialisty na krádeže - aby dokončil plán pomsty a provedl složitou loupež.“

Obsah filmu Bezchybný plán

 
Charles Ingvar Jönsson je prohnaný zločinec, který má společně se svým komplicem, starým dobrým strýcem Ralfem, neustále políčeno na nablýskaná drahá auta. Jednoho dne však náhodou ukradnou notebook patřící Anně Leně Wallentinové, generální ředitelce obří korporace, která na ně pošle svého špinavého stoupence z řad policie. Poté, co mu zavraždí strýce, vymyslí Charles mistrovský plán pomsty. S pomocí svého dokonale podivného týmu - nafoukaného podvodníka Vanhedena, depresivního odborníka na výbušniny Harryho a zavřeného specialisty na zámky Rockyho - provede tu největší loupež.

Zdroj: HBO Europe

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
švédská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Bezchybný plán >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2020
Charles Ingvar Jönsson dá dohromady zločineckou   partu ve snaze se pomstít lidem, kteří zabili   jeho strýce. Další příběh o pomstě,   tentokrát ze švédské provincie, který je   doslova a dopísmene souhrnem nejrůznějších   filmových a seriálových motivů v rámci   daného žánru, jaké kdy byly nejednou k   vidění. Už samotný začátek příběhu   připomene zlodějíčky aut například ze 60   sekund. Postupné dávání party dohromady není   třeba už ani porovnávat, a to se týká i   samotné loupeže... Ano, trezoru. Skutečně   hojně používané. Ona loupež však má   neočekávaný průběh, který je ale ke konci   plně vysvětlen, jako se to dělá v britském   seriálu o podfukářích. A dalo by se   pokračovat dál. Scénář není špatně   napsaný, tudíž má pevný a skromný děj, i   když je každou scénou předvídatelný.   Filmový a seriálový fanoušek se však, i   vlivem komornější atmosféry, bude neskonale   nudit. Žádné napětí, drama ani humor. Jen   taková obyčejná nízkorozpočtová vyprávěnka   televizního charakteru. Ale kdyby po ruce nebylo   něco lepšího, jako taková malá filmová   alternativa postačí.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.8.2016
No, akční, že by to bylo nějak akční, to se   říci nedá. Jasně, že si musíme vyposlouchat,   co všechno budou naši hrdinové s penězi   dělat, až je budou mít. Love story je zde   také, jak jinak. Takže když tyto nudné   pasáže vynecháme, zbude asi tak 40 minut   dobrého filmu s nejedním překvapením v   závěru. Je to na diváka tak trošku podvůdek,   ale milej. Pokud znám pointu, tak podruhé   raději ne. Nota bene, že ani jeden z hrdinů mi   nebyl sympatický a z Thorsonové jsem málem   dostal kopřivku. Za to také plusy dolů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Bezchybný plán (2015)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Arlette Torres

Torres Arlette

Nino Javert

Javert Nino

Naposled navštívené:
Arlette Torres

Torres Arlette

Nino Javert

Javert Nino