reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bez řečí

Speechless

Rok:
1994
Délka:
95 minut
„Stojí na straně nepřítele, ale je tak neodolatelná…“

Celkové hodnocení filmu Bez řečí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.2.2010
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2014
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.7.2008
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.12.2008
Stephanie123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12926minih12926Moulin Rouge (1952) 
Moulin Rouge n
minih2418minih2418A bylo světlo (1989) 
Et la lumiére fut n
minih45494minih45494Čtvrtek dvanáctého (2000) [TV film] 
Thursday the 12th n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih23067minih23067Vymítač ďábla III. (1990) 
The Exorcist III n
minih48919minih48919Člověk z půdy (1961) [TV divadelní představení] 
Člověk z půdy n
minih38430minih38430Rudá voda (2003) [TV film] 
Red Water n
minih103118minih103118V zemi Jane Austenové (2013) 
Austenland n
minih54019minih54019Nezbedná pohádka (1976) [TV inscenace] 
Nezbedná pohádka n
minih5619minih5619Četník ze Saint Tropez (1964) 
Le Gendarme de Saint-Tropez n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60.8 %
6   - curil
3   - Kuvik
6   - FrankieOnd
7   - satyr
7   - Petak69
5   - luan66
8   - oulisna
6   - rosta12
9   - miroslav22
10 - Gremmie
4   - Area
1   - Kloby
7   - Stephanie1

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.456/0.434