reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Betonová džungle

The Criminal

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Betonová džungle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48040minih48040Baader Meinhof Komplex (2008) 
Der Baader Meinhof Komplex n
minih37028minih37028Bulldog Drummond (1929) 
n
minih52800minih52800Ez a villa eladó (1935) 
Ez a villa eladó n
minih39289minih39289Hodujeme s Timonem a Pumbou (2004) 
Timon and Pumba: Dining Out n
minih25959minih25959Skalní v ofsajde (1960) 
Skalní v ofsajde n
minih63488minih63488Krev zmizelého (2006) [TV minisérie] 
Krev zmizelého n
minih26948minih26948Znárodněná kinematografie (1985) 
Znárodněná kinematografie n
minih44404minih44404Poslední vlak (2007) 
Der letzte Zug n
minih74737minih74737Il cappotto di legno (1981) 
Il cappotto di legno n
minih45438minih45438Někdo to rád horror (1984) [TV divadelní představení] 
Někdo to rád horror n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
8   - cicis
9   - curil
8   - pataamat
6   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - melakara
8   - satyr
4   - ponorka.ba
7   - jambroz58
6   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.45/0.43