reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Betonová džungle

The Criminal

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Betonová džungle

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.8.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19221minih19221Smrtící léčba (1996) 
Extreme Measures n
minih55885minih55885Mágnás Miska (1949) 
Mágnás Miska n
minih4001minih4001Bílá jachta ve Splitu (1939) 
n
minih122520minih122520Hodinový manžel (2014) 
Hodinový manžel n
minih31235minih31235Člověk ze západu (1958) 
Man of the West n
minih69029minih69029Hitler vo farbe (2005) [DVD] 
Hitler in Colour n
minih95860minih95860Red Faction: Počátek (2011) [TV film] 
Red Faction: Origins n
minih6202minih6202Devět dní jednoho roku (1962) 
Děvjať dněj odnogo goda n
minih30772minih30772Přátelé zeleného údolí (1980) [TV seriál] 
n
minih52590minih52590300.000 pengö az utcán (1937) 
300.000 pengö az utcán n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
8   - cicis
9   - curil
8   - pataamat
6   - Kuvik
7   - Bara.40
8   - melakara
8   - satyr
4   - ponorka.ba
7   - jambroz58
6   - makiki

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Heydrich - konečné řešení (201...

09:35 - 10:00

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.458