Zari
ohodnotit

Bestie

Belly of the Beast

Další název:
Beštia (SK); Břicho bestie
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
90 minut
„Bývalý agent bojuje v Thajsku o život své unesené dcery, která se stala návnadou ve smrtící politické hře.“
Popis / Obsah / Info k filmu Bestie
Před deseti lety byl agent CIA Jake Hopper nasazen v Thajsku. Jednoho dne se mu však zhroutil svět. Jeho parťák Sunti málem přišel o život poté, co neúmyslně zabil nevinnou ženu. Rozhodl se odejít ze služby do buddhistického kláštera. Když mu zemřela manželka, vrátil se domů, aby se postaral o dceru Jessicu a zařídil si soukromou bezpečnostní firmu. Nyní se téměř dospělá Jessica vypraví s přítelkyní Sarah Winthorpeovou na dovolenou do Thajska. Jsou uneseny a k odpovědnosti se přihlásí skupina islámských fundamentalistů Abu Karaf. Jejich hlavním cílem však nebyla Jessica, ale Sarah, dcera senátora Johna Winthorpa. Podmínkou jejich propuštění je vydání dvaceti islámských vězňů. Americký ministr zahraničí požadavky únosců tvrdě odmítne. Jakeův bývalý kolega Tom Collins pozná ve druhé unesené Jessicu a okamžitě ho informuje. Jake se vydá do Thajska a kontaktuje agenta Leona, který tu pracuje na jeho místě. Cestou do Bangkoku se sejde se Sokuem, bezpečnostním šéfem generála Jantapana, který ho informuje, že ho chce CIA dostat ze hry. Pomalu skládá jednotlivé střípky skládačky a pochopí, že za únosem jeho dcery nestojí Abu Karaf, ale Jantapan. Jakea čeká rozhodující bitva, v níž má proti sobě nejen početní převahu, ale také generála, který je mocnější a nebezpečnější, než si dokázal představit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bestie
V Thajsku je unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera. Její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik a nebezpečí. Odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách únosců. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu zjišťuje, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada.

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bestie
Když je v Thajsku unesena dcera bývalého agenta Jakea Hoppera (Steven Seagal), její otec netuší, že se před ním rozehrává nebezpečná hra plná intrik, nebezpečí a surového násilí. Hopper odlétá do Bangkoku, kde požádá o pomoc své bývalé kolegy a společně se vydávají po stopách skupiny, o které si myslí, že Jessicu unesla. Při pátrání se Jake dostane do centra boje mezi zkorumpovaným thajským generálem a gangem překupníků zbraní. Pomalu přichází na to, že je záměrně vmanipulován do podivných akcí tajných služeb a jeho dcera slouží jako návnada.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kolo plné hvězd (2011) [TV poř...

10:35 - 11:30

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Tutanchamonova kletba

10:25 - 11:20

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

09:30 - 10:55

83 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:25 - 11:25

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Blanka Tichá

Tichá Blanka

Naposled navštívené:
Blanka Tichá

Tichá Blanka