reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bernský zázrak

Das Wunder von Bern

Rok:
2003
Délka:
113 minut
„Fotbal jako naděje pro rodinu rozvrácenou válkou i pro celý národ.“

Celkové hodnocení filmu Bernský zázrak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.9.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2012
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.12.2015
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2011
Anjin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40412minih40412Vltava v obrazech (2001) [TV cyklus] 
n
minih9785minih9785Jubal (1956) 
Jubal n
minih4712minih4712Bubovo děvče (1963) 
La ragazza di Bube n
minih41166minih41166Princ Chocholouš (1974) [TV film] 
Princ Chocholouš n
minih18240minih18240Ryba jménem Wanda (1988) 
A Fish Called Wanda n
minih21724minih21724Únos prezidenta (1979) 
The Kidnapping of the President n
minih3172minih3172Apač (1954) 
Apache n
minih16050minih16050Podivná pohostinnost (1991) 
The Comfort of Strangers n
minih48512minih48512Monstra versus Vetřelci (2009) 
Monsters vs. Aliens n
minih11347minih11347Let (1986) 
Flying n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - curil
6   - Kuvik
6   - Snura
5   - satyr
8   - rimeon
8   - Chroust-Sp
7   - Janinka73
8   - Anjin

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

109 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.528/0.506