ohodnotit

Bavorák 2

Bumer Film vtoroj

Další název:
Бумер. Фильм второй; Bumer 2; Bumer 2: Ray na zemle ; Heaven on Earth;
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Bavorák 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60.5% (19 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.2.2010
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.9.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.2.2012
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.11.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.6.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2010
pesec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2016
jaronovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.2.2019
Jerzi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
kopac
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2008
holcinazmoravy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2008
tukan100
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2009
hard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.5.2009
vjaburek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2008
570413
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52230minih52230Tři se vrátili domů (1950) 
Three Came Home n
minih119522minih119522Nejhledanější muž (2014) [2k digital] 
A Most Wanted Man n
minih4648minih4648Angélica (1939) 
n
minih13657minih13657Návrat Růžového pantera (1975) 
The Return of the Pink Panther n
minih22649minih22649Vlkodlak (1941) 
The Wolf Man n
minih13562minih13562Narozen 4. července (1989) 
Born of the Fourth of July n
minih29761minih29761Těžký zločin (2001) 
High Crimes n
minih28235minih28235Vítězové a poražení (2000) 
Any Given Sunday n
minih3075minih3075Angie (1993) 
Angie n
minih53577minih53577Víkend za milión (1948) 
Million Dollar Weekend n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Bavorák (2003)

 Bavorák (2003)
Bavorák n
Bumer
Žánr: krimi / drama
Země: Rusko
Režie: Pjotr Buslov

(pokračování)

Hodnocení filmu

60.5 % (19)
4   - pataamat
6   - LenC2
4   - Kuvik
8   - lucymat
2   - R.RICKIE
2   - Andrejevna
9   - sakro
2   - miroslav22
6   - rosta12
7   - pesec
5   - jaronovak
8   - Jerzi
6   - deatdavid
10 - kopac
10 - holcinazmo
7   - tukan100
4   - hard
10 - vjaburek
5   - 570413
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167946
Osobností: 664511
Fotografií: 657864
Plakátů: 316171
Obsahů a biografií: 154744

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení