reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bar Crude Oasis

The Crude Oasis

Další název:
Crude Oasis
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
80 minut

Celkové hodnocení filmu Bar Crude Oasis

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2004
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2006
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8486minih8486Hook (1991) 
Hook n
minih24927minih24927Cesta domů (1996) 
Fly Away Home n
minih29891minih29891Spy Game (2001) 
Spy Game n
minih40729minih40729Hadi v letadle (2006) 
Snakes on A Plane n
minih24637minih24637Psohlavci (1955) 
Psohlavci n
minih44952minih44952Návrat pana Ripleyho (2005) 
Ripley Under Ground n
minih50185minih50185Ach ty holky! (2005) 
These Girls n
minih37864minih37864Bratranci z Ameriky (2002) 
American Cousins n
minih10065minih10065Kde alibi nestačí (1961) 
n
minih44852minih44852Svítání Zuluů (1979) 
Zulu Dawn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
6   - pataamat
7   - Frolíček
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - satyr
7   - xebece
7   - stereolab
2   - valentine

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

25 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

10 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

15 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139584
Osobností: 599567
Fotografií: 517310
Plakátů: 250400
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.264/0.243