reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Baleárské ostrovy

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
67 minut

Celkové hodnocení filmu Baleárské ostrovy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
rosta22.-
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42751minih42751Sólokapr (2006) 
Scoop n
minih2914minih2914Americký samuraj (1992) 
American Samurai n
minih43066minih43066Most do země Terabithia (2006) 
Bridge to Terabithia n
minih47855minih47855Antikiller (2002) 
Antikiller n
minih18517minih18517Scanners (1981) 
Scanners n
minih49691minih49691Flash Gordon (2007) [TV seriál] 
Flash Gordon n
minih45686minih45686Krysáci (2005) [TV seriál] 
Krysáci n
minih51348minih51348Pomalý tanec ve velkoměstě (1978) 
Slow Dancing in the Big City n
minih42960minih42960Vánoční koleda (1995) [TV film] 
Ebbie n
minih58421minih58421Všechny cesty vedou domů (2008) 
All Roads Lead Home n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - Agostino
8   - satyr
7   - MaKy92z
3   - valentine
10 - rosta22.-
3   - mikinicm

TV Program

ČT1 - Jana Hlaváčová (2011) [TV film...

21:20 - 22:39

14 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

ČT2 - Klenoty naší krajiny: Kokoříns...

21:30 - 22:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

20:20 - 21:35

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

79 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599613
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.352/0.334