reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Baleárské ostrovy

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
67 minut

Celkové hodnocení filmu Baleárské ostrovy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
rosta22.-
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2009
mikinicm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35899minih35899Lhát se nemá, princezno! (1991) [TV inscenace] 
Lhát se nemá, princezno! n
minih32525minih32525HI-TECH – 1. Stíhací letadla, 2. Útočná síla (1999) 
Fighter Jets and Attack Aircraft n
minih34311minih34311Polda a bandita 2 (1980) 
Smokey and the Bandit II n
minih3597minih3597Barevné hory (1951) 
n
minih36650minih36650Agenti dementi (2003) 
La gran aventura de Mortadelo y Filemón n
minih29094minih29094G.I. Joe (1985) [TV seriál] 
G.I. Joe n
minih54986minih54986Eat the Rich (1987) 
n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih8902minih8902Cherry 2000 (1986) 
Cherry 2000 n
minih32551minih32551Živelní katastrofy 2 - Ničivé bouře (1997) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - Agostino
8   - satyr
7   - MaKy92z
3   - valentine
10 - rosta22.-
3   - mikinicm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.439/1.412