reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 9.12.2016 a svátek má Vratislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu B-17, Calvi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 48.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Andy12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.12.2008
Ann.A.S.P
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.6.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
666kony
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.7.2009
p.chalupa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
vojtas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih61801minih61801Dům (2007) 
La maison n
minih23212minih23212Vzpoura mutantů (1974) 
The Mutations n
minih11823minih11823Makléři (1990) 
Working Tra$h n
minih5194minih5194Co je doma, to se počítá, pánové... (1980) 
Co je doma, to se počítá, pánové... n
minih48670minih48670Noc v muzeu 2 (2009) 
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian n
minih22626minih22626Vlasy (1979) 
Hair n
minih29872minih29872Pravda o Charliem (2002) 
The Truth About Charlie n
minih59046minih59046Všechno nejlepší k mým narozeninám (1981) 
Happy Birthday to Me n
minih35420minih35420Nepřítel (2002) 
L'adversaire n
minih38774minih38774Jeho fotr, to je lotr! (2004) 
Meet the Fockers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

48.8 %
4   - Agostino
7   - rosta12
7   - Rendys
3   - T800
3   - deatdavid
5   - valentine
3   - bajaw
3   - marimari
7   - 10kacka10
2   - opl
3   - Status
10 - Andy12
8   - Ann.A.S.P
7   - paja.pipin
2   - 666kony
5   - p.chalupa
4   - vojtas
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139634
Osobností: 599709
Fotografií: 517521
Plakátů: 250482
Obsahů a biografií: 128939

Poslední komentáře

E.T. - Mimozemšťan (1982)

Páni ...1982

E.T. - Mimozemšťan
Přijde mi to jako včera,   když jsem žadonil u   rodičů, aby mi koupili   COKOLIV !!!, s obrázkem E.T.   mimozemšťana. A to jsem ten   film ani více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Tmavomodrý svět (2000)

Jen já, pondělní večer a Blu ray

Tmavomodrý svět
disk s Tmavomodrým světem.  
A znovu zážitek, jako   když jsem film Jana Svěráka   viděl prvně.
Po Koljovi se   "naši Svěráci" rozhodli   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 10 / 10

Země bez zákona (2012)

Země bez zákona
Zajímavé. V podstatě se   celý film neudálo nic   převratného, a přesto jsem   se jen jednou podíval, kolik   zbývá do konce a nenudil se.   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 5 / 10

The Visit (2015)

The Visit
No, mně tvorba páně M.   Nighta Shyamalana nikdy nějak   nebrala, ale z těch pěti   filmů co jsem viděl… Zde   se to rozjede poměrně   slušně, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Andělin popel (2000)

Andělin popel
Andělin popel je film pro   otrlé diváky, ale určitě   má svoje kvality, to   nepopírám. Komu nevadí   beznaděj, strádání a bída   a to všechno více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.698/1.672