reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Až pokvetou mandloně

Rotsa akvavda nushi

Další název:
Až rozkvetou mandloně; Kogda zacvel mindal; Когда зацвел миндаль; When Almonds Blossomed; როცა აყვავდა ნუში
Země:
Rok:
1972
Délka:
78 minut
„O mládí, lásce a nezodpovědnosti.“

Celkové hodnocení filmu Až pokvetou mandloně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48108minih48108Úžasný svět hudby (2007) 
Great World of Sound n
minih34282minih34282Charlotte Gray (2001) 
Charlotte Gray n
minih33316minih33316Bůh je velký - já ne (2001) 
Dieu est grand, je suis toute petite n
minih15582minih15582Pekelné lodě (1969) 
Hell Boats n
minih7312minih7312Elektrický jezdec (1979) 
The Electric Horseman n
minih57688minih57688Fanny Hillová (2007) [TV film] 
Fanny Hill n
minih60709minih60709Oči války (2009) 
Triage n
minih7705minih7705Pro naše hochy (1991) 
For the Boys n
minih13274minih13274My ztracený holky (1972) 
My ztracený holky n
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45 %
5   - Erkul
7   - satyr
4   - T800
2   - bajaw
3   - Sivok
6   - Alfonc
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139588
Osobností: 599576
Fotografií: 517337
Plakátů: 250412
Obsahů a biografií: 128919

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.271/0.25