reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Až já budu velký

Kogda ja stanu velikanom

Další název:
Когда я стану великаном, Kogda ya stanu velikanom; When I Will Become a Giant
Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Až já budu velký

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62094minih62094Cherrybomb (2009) 
Cherrybomb n
minih37925minih37925Teletubbies (1997) [TV seriál] 
Teletubbies n
minih31722minih31722Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (2000) [TV seriál] 
Případy detektivní kanceláře Ostrozrak n
minih17690minih17690Rakev ve snu viděti (1968) 
Rakev ve snu viděti n
minih39944minih39944Peníze těch druhých (1991) 
Other People's Money n
minih27460minih27460200 cigaret (1999) 
200 Cigarettes n
minih24637minih24637Psohlavci (1955) 
Psohlavci n
minih59277minih59277Farma: Továrna na smrt (2009) [TV film] 
Death on a Factory Farm n
minih2579minih2579Aféry mé ženy (1972) 
Aféry mé ženy n
minih49461minih49461Ach, Bože (1977) 
Oh, God! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35 %
3   - Kuvik
4   - satyr
7   - POMAJZ
2   - T800
3   - bajaw
2   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129557

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.401/1.375