reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Až do září

Until September

Rok:
1984
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Až do září

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2005
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2007
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2013
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54058minih54058Lidská bomba (1998) [TV film] 
Human Bomb n
minih25337minih25337Blázni ve válce (1967) 
La feldmarscialla n
minih12370minih12370Mezi námi zloději (1963) 
Mezi námi zloději n
minih18544minih18544Se strachem v zádech (1986) 
Running Scared n
minih32630minih32630Mansfieldské sídlo (1999) 
Mansfield Park n
minih62884minih62884Šaty až na zem (1986) [TV inscenace] 
Šaty až na zem n
minih24720minih24720Včera neděle byla (1938) 
Včera neděle byla n
minih43100minih43100Poslední plavky (2007) 
Poslední plavky n
minih52714minih52714Všichni opouštějí Brisbane (2007) 
All My Friends Are Leaving Brisbane n
minih96046minih96046Rivalové (2013) 
Rush n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
6   - curil
5   - Snura
5   - Faye
7   - rockwoman
3   - T800
8   - Zdenek13
2   - bajaw

TV Program

ČT1 - Naše zoo

11:05 - 12:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Vláda (2010) [TV seriál]

11:10 - 12:10

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

11:00 - 12:00

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

37 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517140
Plakátů: 250309
Obsahů a biografií: 128874

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.532/0.505