reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ať žije paní učitelka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 41.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4547minih4547Brácha za všechny peníze (1978) 
Brácha za všechny peníze n
minih10326minih10326Knight Rider (1982) [TV seriál] 
Knight Rider n
minih48553minih48553Americký zločin (2007) 
An American Crime n
minih2778minih2778Alexander Dovženko (1964) 
n
minih27497minih27497Zbraň davového šílenství (1997) [TV film] 
Weapons of mass distraction n
minih57192minih57192Albarela pixides a jiné lékarnické nádoby (1998) 
n
minih3516minih3516Balkánský špión (1984) 
Balkanski špijun n
minih49460minih49460Bílá tlapka (1994) 
Running free n
minih3465minih3465Bajaja (1950) 
Bajaja n
minih54589minih54589Amelia (2009) 
Amelia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

41.7 %
4   - Agostino
5   - Kuvik
3   - T800
6   - tvo
4   - bajaw
3   - Sivok

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:55

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Bombardier

14:40 - 15:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

14:40 - 15:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

15:10 - 16:30

24 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138052
Osobností: 595523
Fotografií: 513208
Plakátů: 248499
Obsahů a biografií: 127623

Poslední komentáře

Tarzan / Příběh Tarzana, pána op...

Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic
Tarzanův osud je tentokrát   velice dobře zpracovaný do   filmové podoby a myslím, že   do hlavní role nemohl být   vybrán nikdo lepší, než   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Volání divočiny (1966)

Volání divočiny
Tohle je na hranici mezi   filmem a hraným dokumentem a   je to opravdu autentické a   dobře zpracované nádherné   téma z Africké   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Troja (2004)

Troja
Moc dobře zpracovaný   historický příběh, s   bohatou výpravou a obsazený   krásnými lidmi.Je to pastva   pro oči a přes všechny   krutosti, více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Všechnopárty (2006) [TV pořad]

Všechnopárty
Karel Šíp vždycky byl   skvělý moderátor a nic na   tom neubrala ani léta. Jeho   humor je inteligentní a   vlídný, takže na každý   jeho další pořad   Všechnopárty se   nepřestávám těšit.

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Osada Havranů (1977)

Osada Havranů
Knihu Eduarda Štorcha mám   ráda stejně, jako tento   film, který je na svoji dobu   vzniku dobře   udělaný.Možná se najdou   některé více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.445/0.428