reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Assa

Země:
Rok:
1987
Délka:
144 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1989
„Milostná historie s kriminální zápletkou. Symbolické střetnutí odlišných životních principů a hodnot.“

Celkové hodnocení filmu Assa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
ladzavs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
13.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39193minih39193Čtyři sluhové a kardinál (1974) 
A nous quatre cardinal n
minih29676minih29676Generál (2000) 
The Crossing n
minih7389minih7389Ernst Thalman, vůdce své třídy (1955) 
Ernst Thälmann - Führer seiner Klasse n
minih23765minih23765Zelňačka (1981) 
La soupe aux choux n
minih25708minih25708101 dalmatinů (1960) 
One Hundred and One Dalmatians n
minih16383minih16383Pomsta šprtů (1984) 
Revenge of the Nerds n
minih3055minih3055Andrej Rublev (1966) 
Andrej Rubljov n
minih49817minih49817Černá hodinka s Janem Kačerem (1992) [TV film] 
n
minih36726minih36726Lovci pokladů (2004) 
National Treasure n
minih5831minih5831Dáma na kolejích (1966) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
10 - dederon
4   - T800
2   - bajaw
1   - ladzavs

TV Program

ČT1 - Pomáhej s humorem - Konto Bari...

21:20 - 22:59

70 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh pražské zoo

22:00 - 22:55

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - MasterChef Česko (2015) [TV po...

21:35 - 23:00

55 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:35 - 22:40

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138048
Osobností: 595482
Fotografií: 513192
Plakátů: 248486
Obsahů a biografií: 127619

Poslední komentáře

Atentát (1964)

Atentát
Jde asi o to nejlepší, co   kdy bylo, a bohužel asi i   bude, o atentátu na Heydricha   natočeno. Je škoda, že se   po panu Sequensovi nikdo   více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 10 / 10

Zprávař 2 - Legenda pokračuje (2...

Zprávař 2 - Legenda pokračuje

Zprávař 2 - Legenda pokračuje
Klasicky ujetá komedie s   Willem Ferrelem v hlavní   roli, která nabídne několik   hodně vydařených gagů a   srandovních situací. Hodně   mě více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Evolúcia ide ďalej

Ona
Niekde sa to označuje aj ako   čiastočne komédia. Nie, nie   je to zábava. V podstate to   nie je ani nejako výnimočný   film, je to vlastne taká více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Anthropoid (2016)

Anthropoid
Pokud jste film ještě   neviděli a chcete ho vidět,   tak je nejvyšší čas   přestat číst. Že film   není myšlen jako pocta   parašutistům a více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Švýcarák (2016)

Harry Potter jako prdící mrtvola

Švýcarák
Na filmy poslední dobou   vůbec nemám čas,ale když   jsem měl možnost vidět   Švýcarák,který se stal u   diváků doslova obrovským   více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.462/0.441