reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Arsen Lupin

Rupan sansei: Kariosutoro no shiro

Další název:
Arsene Lupin and the Castle of Cagliostro
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Arsen Lupin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.8% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.1.2009
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2010
Gimli_syn_Gloinuv
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.7.2012
veryold3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
Lussyll
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
miki277
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
709112412
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2007
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2007
enza
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2009
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2009
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2015
macmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
david.hc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40440minih40440Okovy (2005) 
Shackles n
minih25984minih25984Babinský (1926) 
n
minih2607minih2607Agent č.1 (1971) 
Agent nr 1 n
minih58964minih58964Únos (2008) 
Bo chi tung wah n
minih63158minih63158Dětská hra 4 - Syndrom pinocchia (1996) 
Pinocchio's Revenge n
minih7246minih7246Naše malé Angličanky (1976) 
À nous les petites Anglaises! n
minih37318minih37318Anděl v Krakově (2002) 
Anioł w Krakowie n
minih27140minih27140Barevná etuda Š. Kučery (1994) 
n
minih35490minih35490Daleko od Polska (1984) 
Far from Poland n
minih40164minih40164Hloubkový bombardér (1941) 
Dive Bomber n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.8 %
5   - pataamat
4   - Agostino
5   - Kuvik
8   - Chrustyn
6   - MaKy92z
10 - kahi
3   - T800
4   - jirik1012
8   - Darkman7
5   - Zdenek13
6   - Extraktor
7   - Gimli_syn_
8   - veryold3
7   - Lussyll
3   - miki277
9   - ortos1
7   - 709112412
7   - ib777
8   - enza
7   - eimmina

TV Program

ČT1 - O podezíravém králi (1989) [TV...

11:00 - 12:25

76 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za svatou Ludmilou

11:55 - 12:35

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Moderní Popelka (2004)

10:35 - 12:35

101 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Stvoření světa (1957)

10:40 - 12:25

96 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138046
Osobností: 595385
Fotografií: 513146
Plakátů: 248481
Obsahů a biografií: 127616

Poslední komentáře

Kameňák 3 (2005)

Kameňák 3
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Šaty až na zem (1986) [TV inscen...

Šaty až na zem
Šmarjá to je trapárna, babu   bych prostě vyrazil hadry   nehadry a bylo by. Ještě jak   si potom vymýšlí, že si je   neobleče… Komedie je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Barbar Conan (1981)

Barbar Conan
Arnold jako Conan je prostě   nejlepší volba. I když pro   tenhle film musel Arnold   trochu změnit postavu (byla   příliš dokonalá na barbara více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 10 / 10

Televizní noviny (1994) [TV pořa...

televizní noviny!

Televizní noviny
televizní noviny jsou tak   pitomí představujete si to?   už to víte proč jsou tak   pitomí? protože říkají   kraviny a někdy se mi zdá   že jsou to kokoti!

Autor: no | Hodnocení: 1 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
Po začátku, který vypadal   velmi nadějně, obrovské   zklamání, i když jsem od   filmu moc nečekal. Nevím kdo   vybral pro roli Momou, ale   více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.404/0.368