reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Archa pro Vojtu

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
61 minut
Premiéra v ČR:
25.4.2002
„Svět je náhle složitější, protože Vojta je jiný. Jinak jiný než ti jiní! Cena za nejlepší dětský výkon na festivalu v Ostrově.“

Celkové hodnocení filmu Archa pro Vojtu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.8.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37161minih37161Pán velryb (2002) 
Whale Rider n
minih40004minih40004Sbohem, pane profesore (1969) 
Goodbye, Mr. Chips n
minih8237minih8237Highlander (1986) 
Highlander n
minih46296minih46296Městečko Twin Peaks (1990) [TV seriál] 
Twin Peaks n
minih10906minih10906Krysy pouště (1953) 
The Desert Rats n
minih43976minih43976Návrat ke sněžné řece (1988) 
Return To Snowy River n
minih36909minih36909Princ a já (2004) 
The Prince and Me n
minih35304minih35304V plném slunci (1960) 
Plein soleil n
minih44941minih44941Láďo, ty jsi princezna! (1979) [TV inscenace] 
Láďo, ty jsi princezna! n
minih24678minih24678Slaměný klobouk (1971) 
Slaměný klobouk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36 %
5   - Agostino
4   - Faye
3   - T800
5   - leopard60
1   - kieferr

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

14 minut již uběhlo
136 minut zbývá do konce

ČT2 - Když památky žalují

02:05 - 02:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Robinsonův ostrov (2016) [TV p...

02:10 - 03:25

24 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

02:10 - 03:10

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140546
Osobností: 602595
Fotografií: 520690
Plakátů: 252171
Obsahů a biografií: 129565

Poslední komentáře

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Medveď obdivovaný aj zatracovaný...

História tatranského medveďa

Medveď obdivovaný aj zatracovaný
Budem úprimný, skôr taký   základný dokument, na   slovenské pomery až   obyčajný. Nie zlý, to   vôbec, ale slovenskí   dokumentaristi sú silní více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.231/0.213