reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Archa pro Vojtu

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
61 minut
Premiéra v ČR:
25.4.2002
„Svět je náhle složitější, protože Vojta je jiný. Jinak jiný než ti jiní! Cena za nejlepší dětský výkon na festivalu v Ostrově.“

Celkové hodnocení filmu Archa pro Vojtu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 36% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.8.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
4.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3071minih3071Angélica (1952) 
n
minih38727minih38727Abrahámovo údolí (1993) 
Vale Abraao n
minih43069minih43069Prázdniny pana Beana (2007) 
Mr. Bean's Holiday n
minih56743minih56743Ankahee (2006) 
Ankahee n
minih44520minih44520Lovec krokodýlů (1996) [TV seriál] 
Crocodile Hunter n
minih3257minih3257Artisté (1935) 
Artisten n
minih3615minih3615Baroko (1976) 
Barocco n
minih37268minih37268Azrael, anděl smrti (1995) [TV film] 
n
minih11790minih11790Machinace (1995) [TV film] 
Machinations n
minih62017minih62017V zajetí kanibalů (1988) 
The Further Adventures of Tennessee Buck n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

36 %
5   - Agostino
4   - Faye
3   - T800
5   - leopard60
1   - kieferr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139606
Osobností: 599617
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.296/0.218