reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Apex

A.P.E.X.

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
22.9.1994

Celkové hodnocení filmu Apex

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2013
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25023minih25023Šerifové (1998) 
U.S. Marshals n
minih46224minih46224Kronika rodu Spiderwicků (2008) 
The Spiderwick Chronicles n
minih39619minih39619Sniper 3 (2004) [Video] 
Sniper 3 n
minih39489minih39489A co když je to pravda? (2005) 
Just Like Heaven n
minih15067minih15067Osamělá srdce (1991) 
Lonely Hearts n
minih28184minih28184Mumie se vrací (2001) 
The Mummy Returns n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih26998minih26998Baleritron (1994) 
n
minih19716minih19716Stopař (1985) 
The Hitcher n
minih4473minih4473Bony a klid (1987) 
Bony a klid n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.1 %
4   - Agostino
3   - LenC2
4   - catamount
4   - T800
8   - Stallone56
6   - marimari
4   - vic

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesta vzhůru

16:30 - 18:15

44 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

16:30 - 17:30

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138053
Osobností: 595525
Fotografií: 513230
Plakátů: 248501
Obsahů a biografií: 127625

Poslední komentáře

Tarzan / Příběh Tarzana, pána op...

Tarzan / Příběh Tarzana, pána opic
Tarzanův osud je tentokrát   velice dobře zpracovaný do   filmové podoby a myslím, že   do hlavní role nemohl být   vybrán nikdo lepší, než   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Volání divočiny (1966)

Volání divočiny
Tohle je na hranici mezi   filmem a hraným dokumentem a   je to opravdu autentické a   dobře zpracované nádherné   téma z Africké   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Troja (2004)

Troja
Moc dobře zpracovaný   historický příběh, s   bohatou výpravou a obsazený   krásnými lidmi.Je to pastva   pro oči a přes všechny   krutosti, více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Všechnopárty (2006) [TV pořad]

Všechnopárty
Karel Šíp vždycky byl   skvělý moderátor a nic na   tom neubrala ani léta. Jeho   humor je inteligentní a   vlídný, takže na každý   jeho další pořad   Všechnopárty se   nepřestávám těšit.

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Osada Havranů (1977)

Osada Havranů
Knihu Eduarda Štorcha mám   ráda stejně, jako tento   film, který je na svoji dobu   vzniku dobře   udělaný.Možná se najdou   některé více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.242/0.22