reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Apartmá nula

Apartment Zero

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
120 minut

Celkové hodnocení filmu Apartmá nula

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
eragorn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43253minih43253Ong Bak 2 (Tom Yum Goong) (2005) 
Tom yum goong n
minih7931minih7931Goldfinger (1964) 
Goldfinger n
minih4695minih4695Brzo přijdou bratři (1985) 
n
minih27415minih27415Noci s vrahem (1996) [TV film] 
Mother, May I Sleep with Danger? n
minih3256minih3256Artisti (1965) 
Artisti n
minih3224minih3224Ariel (1988) 
Ariel n
minih43065minih43065Krev jako čokoláda (2006) 
Blood and Chocolate n
minih57669minih57669Bílá kůže (2004) 
La peau blanche n
minih12398minih12398Michael Collins (1996) 
Michael Collins n
minih16683minih16683Pošetilost mocných (1971) 
La folie des grandeurs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
3   - Agostino
6   - Kuvik
7   - Kycky
10 - Gremmie
3   - T800
8   - eragorn

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Letem světem: Argentina

18:15 - 18:45

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140530
Osobností: 602545
Fotografií: 520668
Plakátů: 252156
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Výchozí bod (2014) [2k digital]

Výchozí bod
Nic moc tedy... určitě by   snímku slušela kratší   stopáž. Druhá polovina se   rozplývá v cosi   neuchopitelného a film   ztrácí dech, více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 5 / 10

Pád Londýna (2015)

Akcna cukrova vata No II..

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.373/2.347