Zari
ohodnotit

Annapolis

Další název:
Námorná akadémia (SK)
Rok:
2006
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
13.4.2006
„Příběh mladého muže, který přes počáteční problémy nakonec dosáhne splnění svého snu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Annapolis
Tento příběh je o mladém staviteli lodí, který žije bez matky a přes přístav má námořnickou akademii. Je pouze průmerný žák který se tam snaží dostat. Nakonec se dostane na námořní akademii, ale tím jeho náročná cesta zdaleko nekončí, protože vždycky se najde někdo kdo je proti úspěchu jiných. V tomto filmu uvidíme romantiku, napětí, drama, a i trochu boxu. Vcelku realná podívaná ukazuje jak se dá snahou a pílí docílit daného cíle.


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Annapolis
Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Annapolis
Mladý staviteľ lodí a amatérsky boxer Jake Huard vyrastá bez matky a oproti domu má cez prístav slávnu námornú akadémiu. Rád by sa na ňu dostal, hoci jeho študijné výsledky patria skôr k tým priemerným. Napokon sa mu sen splní, ale to je len začiatok mimoriadne náročnej cesty. Jake je na pokraji síl a takmer už v prvom ročníku školu opustí, ale rozhodne sa uspieť za každú cenu. A keďže má boxerský talent, náležite ho využije proti svojmu hlavnému mučiteľovi, zákernému Coleovi.

Zdroj: JOJ


Popis / Obsah / Info k filmu Annapolis
Mladík Jake Huard žije celý život v Annapolisu a odmalička sní o tom, že půjde na námořnickou akademii, jak si přála jeho matka. Jake pracuje stejně jako jeho otec a kamarádi v loděnici, kde se staví velké lodě, a amatérsky boxuje. Jake se konečně dostane na akademii a je rozhodnut uspět, ale není to tak lehké, jak si myslel. Večer před odchodem na akademii oslavuje s kamarády v restauraci, kde se seznámí s hezkou dívkou, které slíbí, že ji po akademii provede. Ale hned na prvním cvičení v akademii zjistí, že dívka je jeho nadřízenou. V učení je oproti ostatním kadetům pozadu a ocitá se v těžkém postavení, protože za každou jeho špatnou odpověď následuje trest pro celou rotu. Přes vánoční svátky je i na akademii volno a Jake jde domů, rozhodnutý se už nevracet...

Nastoupí opět do práce, ale když se v restauraci znovu setká se svou nadřízenou Ali, dorazí na nástup kadetů i on. Jake má stále potíže, ale zabral se do učení a dohání ostatní, při čemž si najde čas i na pomáhání svému spolubydlícímu Nanceovi. V akademii se všichni začínají víc věnovat boxu, protože na konci roku bude velké utkání „Turnaj Brigády“. Poručík Cole, který je na každého kadeta velmi přísný, jim předvádí box v ringu. Jake se přihlásí, ale Cole ho slovně vyprovokuje, takže po něm Jake vystartuje, když už je souboj ukončen, a tím si vysloužil zákaz boxování. Jake pak požádá o pomoc s tréninkem Ali a začne se připravovat na turnaj. Navíc se snaží přibrat, aby se dostal do váhové kategorie poručíka Colea. Turnaj začíná...

Zdroj: FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

05:15 - 05:30

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

04:50 - 05:20

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe!

04:40 - 05:55

38 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Duch soudce Pauknera

Duch soudce Pauknera
Duch soudce Pauknera

Harry Strang

Strang Harry

Naposled navštívené:
Duch soudce Pauknera

Duch soudce Pauknera
Duch soudce Pauknera

Harry Strang

Strang Harry