reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anna Karenina

Další název:
Anna Kareninová
Žánr:
Rok:
1935
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Anna Karenina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.8% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.4.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.9.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.5.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.12.2014
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2007
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.9.2016
Hanzelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
rudow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24542minih24542Dolina (1973) 
n
minih20515minih20515Tajuplný ostrov (1973) [TV seriál] 
L'île mystérieuse n
minih5539minih5539Černý orel (1988) 
Black Eagle n
minih7799minih7799Funebrák (1932) 
Funebrák n
minih55856minih55856Vřískot 4 (2011) 
Scream 4 n
minih8062minih8062Hana a její sestry (1986) 
Hannah and Her Sisters n
minih11066minih11066La Paloma (1944) 
Große Freiheit Nr. 7 n
minih27245minih2724510 důvodů, proč tě nenávidím (1999) 
10 Things I Hate About You n
minih6799minih6799Double Team (1997) 
Double Team n
minih22649minih22649Vlkodlak (1941) 
The Wolf Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.8 %
6   - jarda53
9   - clara.bow
7   - pataamat
3   - Agostino
8   - payo1555
7   - melakara
4   - Andrejevna
6   - MaKy92z
2   - Antonin_Ve
3   - T800
6   - jambroz58
6   - tvo
9   - Dagfra3
7   - stereolab
6   - julcas5
10 - Hanzelka
6   - rudow
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138085
Osobností: 595633
Fotografií: 513308
Plakátů: 248544
Obsahů a biografií: 127654

Poslední komentáře

Příklady táhnou (1939)

Příklady táhnou
Milá oddechovka s perfektním   hereckým obsazením, ovšem s   ne moc dobrým scénářem.   Chybí tomu celistvost a   závěr s Kolářem mohl být   také jiný.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Návrat do Modré laguny (1991)

Návrat do Modré laguny
Pro mne je toto pokračování   Modré laguny o stupínek   lepší a asi na tom má i   podíl obsazení Mili Jovovich   a Briana Krause do hlavních   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Modrá laguna (1980)

Modrá laguna
Nic pro realistické a tvrdé   chlapy, ale kdo si chce   dopřát trochu romantiky a   tropického slunce, přijde si   na své. Ve své době to byl   více >

Autor: collen | Hodnocení: 7 / 10

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Nádherný film s nádhernou   hudbou a skvělými   herci.Jedinečná je na tomto   snímku absence patosu a   nepodstatných dialogů, proto   si více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Pandemic (2016)

Pandemic
Mám rád filmy na tohle   téma, ale zde je několik   nedostatků, které mi   nedovolují udělit více   bodů. Bohužel film je   levnějšího ražení, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.319/0.291