reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Anna a král Siamu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.6.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2007
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.4.2007
eimmina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2009
Bellis20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
macmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
Helen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54080minih54080Okrsek 13: Ultimatum (2009) 
Banlieue 13 - Ultimatum n
minih39504minih39504Klid a pohoda (2003) 
Comfort and Joy n
minih41456minih41456Dnes zemřeš! (2005) [Video] 
Today You Die n
minih24559minih24559Smrt na černo (1976) 
n
minih5719minih5719Čtyřicet pušek (1957) 
Forty Guns n
minih106398minih106398Byl to jeden z nás (2010) [TV film] 
Es war einer von uns n
minih62618minih62618Srdce v zajetí (1946) 
The Captive Heart n
minih62547minih62547Smrtelná nákaza (2006) [TV film] 
Fatal Contact: Bird Flu in America n
minih44638minih44638Nevím nic, ale řeknu všechno (1973) 
Je sais rien, mais je dirai tout n
minih94839minih94839Jedlíci aneb Sto kilo lásky (2013) 
Jedlíci aneb Sto kilo lásky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
7   - curil
8   - clara.bow
8   - pataamat
4   - Agostino
5   - Lienocka22
8   - melakara
3   - T800
8   - Zdenek13
10 - petrph
5   - JUMANJI197
7   - ib777
3   - ULTRAMIX
9   - eimmina
4   - Bellis20
9   - macmar
8   - Helen
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.205/3.179