reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Anděl milosrdenství

Anjel milosrdenstva

Rok:
1993
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
22.2.1994
„Spoutáni vášní svádějí boj o štěstí...“

Celkové hodnocení filmu Anděl milosrdenství

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.6.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.6.2010
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.10.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.7.2007
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2007
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2009
salsaverde
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
filmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2009
Danby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59693minih59693Bestie (1998) 
Postmortem n
minih4933minih4933Caravaggio (1986) 
Caravaggio n
minih69106minih69106Francouzské pohádky (1975) [TV seriál] 
Francouzské pohádky n
minih28157minih28157D-Tox (2002) 
D-Tox n
minih23197minih23197Vzpomínky na Afriku (1985) 
Out of Africa n
minih10452minih10452A noi piace freddo (1959) 
A noi piace freddo n
minih6972minih6972Dům Na poříčí (1976) 
n
minih2526minih2526Action Jackson (1988) 
Action Jackson n
minih25552minih25552Mstitelé (1998) 
The Avengers n
minih50201minih50201Blood Car (2007) 
Blood Car n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.8 %
7   - jarda53
5   - Agostino
7   - Kuvik
6   - Bara.40
6   - Charlie35
7   - melakara
8   - Andrejevna
9   - Minnie
6   - rosta12
4   - Rendys
3   - T800
8   - soptik
7   - Miloš11
5   - tvo
6   - valentine
9   - yuyka
6   - salsaverde
9   - filmar
9   - Danby

TV Program

ČT1 - Poklad na Sovím hrádku (2004) ...

13:25 - 14:35

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Vlastenec, který nezapadl

13:50 - 14:15

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Madagaskar 3 (2012)

13:20 - 15:05

36 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Madla z cihelny (1933)

12:25 - 14:20

91 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138046
Osobností: 595389
Fotografií: 513181
Plakátů: 248482
Obsahů a biografií: 127618

Poslední komentáře

Zejtra napořád (2014) [2k digita...

Zejtra napořád
Tak to nějak potom ztratí   šťávu a dialogy mne nudily.   Notabene, že nestály za nic.   Takové plytké,   nicneříkající, bezbarvé.   Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

I tobě se to může stát (1986) [T...

I tobě se to může stát
Ti zvukaři snad na   postsynchronech chrápali nebo   co. Nemám nic proti   zurčícímu potůčku, nebo   větru, ale když to   přehlušuje dialogy, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Kameňák 3 (2005)

Kameňák 3
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Šaty až na zem (1986) [TV inscen...

Šaty až na zem
Šmarjá to je trapárna, babu   bych prostě vyrazil hadry   nehadry a bylo by. Ještě jak   si potom vymýšlí, že si je   neobleče… Komedie je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Barbar Conan (1981)

Barbar Conan
Arnold jako Conan je prostě   nejlepší volba. I když pro   tenhle film musel Arnold   trochu změnit postavu (byla   příliš dokonalá na barbara více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.306/0.279