Zari
ohodnotit

Amsal

Další název:
Assassination; The Assassination; 암살; Atentát;
Rok:
2015
Délka:
140 minut

Obsah filmu Amsal

 
V roce 1933 je Korea okupována Japonskem. Prozatímní vláda je v exilu a existuje množství hnutí za svobodu, které se snaží svými činy oslabit Japonce a přispět tak k osvobození Koreje. Jedno z těchto hnutí sídlící v Šanghaji vysílá do Soulu tři své členy pod vedením An Ok-jun (Ji-hyeon Jeon), aby spáchali atentát na japonského generála. Několik událostí však trojici bojovníků tento úkol značně zkomplikuje.

Zdroj: Film +

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
korejská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Amsal >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2021
Velkorozpočtové špionážní vlastenecké drama   se bere vážně, ale stále se také pevně   drží coby epos plné popcornové zábavy.   Námět je o korejské odbojové skupině někdy v   roce 1933 mající plán vykonat atentát na   japonského guvernéra, avšak jim to hatí   zrádce ve vlastních řadách. Mít mezi sebou   dvojitého agenta je vždy o průser. Podaří se   jim to? Snímek něco málo přes dvě hodiny, ale   děj je tak napěchovaný událostmi, že by si to   zasloužilo stopáž daleko delší. O zvraty   není nouze, ale je jich tolik, že se v ději dá   velmi rychle ztratit. Navíc se vývoj děje mezi   zvraty žene zbytečně moc rychle kupředu,   takže vzniká divácký problém zachytit co se   vlastně děje a proč. Chce to tedy velkou   pozornost k plnému užití děje příběhu.   Výprava je však honosná a akční scény   dokonalé. Vizuální a efektní stránka je   prostě přesně taková, jak to asijská produkce   umí nejlépe. Byť to tak může svou prezentací   vypadat, nejedná se o snímek pro diváky   hledajíc jen bezduchou zábavu a nepřemýšlet u   toho. Bude zklamán. I jihokorejská produkce se   honosí mnoha válečnými snímky, samozřejmě   různých kvalit, takže je z čeho vybírat a   porovnávat. K tomuto filmu sice může být pytel   nejrůznějších výhrad, ale přes všechny své   nešvary se dá považovat za ten kvalitnější.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2016
Historický válečný thriller, který má   skvělou výpravu, dobovou atmosféru, solidní   ačkní scény, ačkoliv jsou hodně moderně   natočeny a to může být malinko rušivé. Ale   hlavně přepálenou stopáž, těch 140 min. je   zbytečně dlouhých a tak nakonec 50%. Ještě   také není úplně jednoduché se vyznat v tolika   postavách vůbec v tom jak to v 20 - 40 letech   bylo v Koreji, kterou okupavalo Japonsko.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama