reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.10.2016 a svátek má Igor. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Američtí vojáci

Deadly Heroes

Další název:
Nezmieriteľní hrdinovia (SK)
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Američtí vojáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13994minih13994Není co ztratit (1997) 
Nothing To Lose n
minih63552minih63552Vorobej na ldu (1983) 
Vorobej na ldu n
minih41285minih41285Vrána 4: Pekelný kněz (2005) 
The Crow: Wicked Prayer n
minih46178minih46178Gambler (2008) 
Deal n
minih44679minih44679Servírka (2007) 
Waitress n
minih52082minih52082Ukradená identita (2004) 
Identity Theft: The Michelle Brown Story n
minih19644minih19644Stav obležení (1998) 
The Siege n
minih9386minih9386Jára Cimrman ležící, spící (1983) 
Jára Cimrman ležící, spící n
minih6990minih6990Dům u hřbitova (1981) 
Quella villa accanto al cimitero n
minih45127minih45127Báječné ženy na létajících strojích (1978) [TV pořad] 
Báječné ženy na létajících strojích n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 %
6   - Prasoid
4   - Agostino
4   - Kuvik
6   - thejduk
3   - T800
9   - Zdenek13
4   - deatdavid
5   - dodoch
6   - Jou11
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138089
Osobností: 595671
Fotografií: 513323
Plakátů: 248559
Obsahů a biografií: 127662

Poslední komentáře

Hvězda jede na jih (1958)

Hvězda jede na jih
Tyhle filmy jsou všechny na   jedno brdo. Ale záběry jsou   hezké, tedy jen některé, a   občas je to i legrace. Hudba   nestála za nic, ani   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Váhavý střelec (1956)

Váhavý střelec
Ale jo. Tak trochu srandovní   film. V každém případě se   dá na to dívat a to zrovna   pan Tříska nepatří k mým   oblíbencům. Ale je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Chuckyho kletba (2013)

Chuckyho kletba
I když mě série trochu   minula, viděl jsem první   tři díly před pětadvaceti   lety a pak další dvě   pokračování, ale kromě   příběhu prvního více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Padělek (1957)

Padělek
Normální kriminálka. Pan   Neuman jako záporák   překvapil. Marně hledám   důvod proč dávat nějaké   plusy. Snad za to, že jsem to   dokoukal více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

Já, Olga Hepnarová
Černobílá retro lesbická   show. No je to sice trochu   zjednodušený popis   příběhu, ale erotických   scén tam je tolik, že to   bude to více >

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.266/0.244