Zari
ohodnotit

Američtí psanci

American Outlaws

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
93 minut
„Legendární Jessie James a jeho parta chtějí ochránit svoje pozemky před železničním magnátem, ale dostanou se na šikmou plochu.“
Popis / Obsah / Info k filmu Američtí psanci
Když se občané jednoho města na americkém Středozápadě dozví, že jim zkorumpovaný železniční magnát chce ve jménu pokroku sebrat jejich půdu, spojí skupina mladých farmářů síly, aby bránili, co jim právem náleží. Při vykonávání této pomsty se vzbouření farmáři stanou cílem největšího honu na lidi v celé historii Divokého Západu. Ovšem nikdo není slavnější, váženější a obávanější než jejich vůdce, mladý a charismatický psanec jménem Jesse James.

Zdroj: MGM


Popis / Obsah / Info k filmu Američtí psanci
Na konci války Severu proti Jihu se do Missouri vracejí sourozenci Frank a Jesse Jamesovi a jejich bratranci Cole a Bob Youngerovi. V rodném městečku je čeká nemilé překvapení. Nelítostný železniční magnát Thaddeus Rains s pomocí bandy rváčů a pistolníků zastrašuje místní obyvatele. Nutí je k prodeji pozemků, přes které chce vést novou trasu své železnice. Na ochranu své Severní železniční společnosti si najal detektivy z agentury Allana Pinkertona. Jsou to fanatičtí Seveřané a mají spadeno na všechny, kteří bojovali v řadách Jižanské armády. Když se Rainsovi nepodaří koupit farmy jejich rodin, jeho pistolníci je podpálí. Při tomto zločinu je navíc zabita matka Jesseho a Franka. Mladí muži z obou rodin přísahají, že magnát za své státem posvěcené zločiny zaplatí. Přepadají vlaky na jeho železnicích, vykrádají jeho banky a většinu uloupeného bohatství rozdávají mezi chudé farmáře, nemocné děti a ovdovělé ženy, které přišly o muže v bojích proti Severu. Není divu, že se mezi obyčejnými lidmi rychle stávají hrdiny. Allan Pinkerton je odhodlán gang Jesseho Jamese dopadnout za každou cenu. Má k tomu mnohem osobnější důvod, než touhu po spravedlnosti. Začíná největší štvanice v historii Divokého Západu.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Američtí psanci
Jesse James (Colin Farrell) a Cole Younger (Scott Caan) strkají nos, kam nemají, věčně vězí v potížích, jsou to nevděčníci a kandidáti na kravatu z provazu. Ale pro všechny lidi z okolí Liberty v Missouri jsou úplně jiní. Jsou to hrdinové. Jessie, Cole a jejich drsný gang jedou zachránit všechny farmáře, které zastrašuje Severní Železniční společnost, aby jim mohla zabrat půdu.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

79 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

34 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

74 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:40 - 23:30

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Reklama