reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Americký lovec

American Hunter

Další název:
Lethal Hunter
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Americký lovec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
jozo105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2010
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34280minih34280Palermo nebo Wolfsburg (1980) 
Palermo oder Wolfsburg n
minih4002minih4002Bílá královna (1991) 
La reine blanche n
minih32506minih32506Děvčata ze San Frediana (1955) 
Le ragazze di San Frediano n
minih28886minih28886Rio Grande (1950) 
Rio Grande n
minih9319minih9319Jako jed (1985) 
Jako jed n
minih20651minih20651Tašunga (1995) 
Tashunga n
minih2758minih2758Pan Albert (1932) 
Monsieur Albert n
minih10212minih10212Kickboxer 2 - Cesta zpět (1991) 
Kickboxer 2 n
minih2547minih2547Addio, piccola mia (1979) 
Addio, piccola mia n
minih33902minih33902Proroctví: Černí andělé (2000) [Video] 
The Prophecy 3: The Ascent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
3   - Agostino
4   - Kuvik
6   - R.RICKIE
3   - T800
1   - deatdavid
7   - jozo105
4   - Jou11

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.409/0.391