reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Amatér

The Amateur

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
112 minut

Celkové hodnocení filmu Amatér

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.1.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7851minih7851Generál Patton (1970) 
Patton n
minih8615minih8615Housle a sen (1946) 
n
minih10523minih10523Konečně sami (1940) 
n
minih66674minih66674Jako hrob (1999) 
Dead Silent n
minih46516minih46516Říkejte mi Kubrick (2005) 
Colour Me Kubrick: A True...ish Story n
minih56927minih56927Efekt přihlížejícího (2008) [TV film] 
Efekt přihlížejícího n
minih29253minih29253Příběh rytíře (2001) 
A Knight's Tale n
minih105503minih105503Zběsilá bouře (2013) 
500 MPH Storm n
minih20158minih20158Šerif a mimozemšťan (1979) 
Uno sceriffo extra terrestre n
minih39272minih39272Anticorro (2004) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
6   - curil
7   - Edward52
4   - Agostino
10 - dederon
9   - vo.truhlas
3   - T800
2   - deatdavid
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140549
Osobností: 602598
Fotografií: 520700
Plakátů: 252177
Obsahů a biografií: 129564

Poslední komentáře

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Faults (2014)

Faults
Svobodná vůle a kontrola   mysli je hlavní dějovou   linkou konverzačního   příběhu o manipulaci   člověka. Výborně napsaná   dramatizace, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Pouta (2009)

Ano

Pouta
Nevím ale tohle je podle mě   jeden z nejvíc nedoceněných   filmů naší provenience,   atmosféra, kamera , výběr   hlavního hrdiny, soundtrack, více >

Autor: ganmiki | Hodnocení: 8 / 10

12 kol (2009)

12 kol
Standardní akční snímek,   kdy jedna akce střídá   druhou, má to patřičný   švih, napětí a dostatečný   elán. Když se to rozjede,   neexistuje více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Larva (2005) [TV film]

Larva
Televizní ekohoror nemající   čím překvapit. Dějová   šablona je stále totožná   už od dob Spielbergových   Čelistí, CGI efekty jako z   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.469