reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alsino a kondor

Alsino y el cóndor

Další název:
Alsino and the Condor
Žánr:
Rok:
1983
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Alsino a kondor

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2010
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
Andula2912
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28467minih28467Andělin popel (2000) 
Angela's Ashes n
minih4736minih4736Budapešťské povídky (1976) 
Budapesti mesék n
minih11512minih11512Liška pouště (1951) 
The Desert Fox n
minih51997minih51997Ábel Amerikában (1998) 
Ábel Amerikában n
minih17165minih17165Blb a blbec (1994) 
Botte di Natale n
minih75338minih75338Mimo pochybnosti (1988) 
Out of the Shadows n
minih29451minih29451Hartova válka (2002) 
Hart's War n
minih38575minih38575Adrenalin (2000) [TV film] 
Cutaway n
minih19118minih19118Smrt černého krále (1971) 
Smrt černého krále n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
4   - Edward52
4   - Agostino
4   - Kuvik
10 - whack
8   - vo.truhlas
3   - T800
3   - Andula2912

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

16 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.328/0.307