reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Alice In Chains - MTV Unplugged

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.1.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2009
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
zedla77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
maggots
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28219minih28219T.M.A. (2009) 
Darkness n
minih9628minih9628Klec plná bláznů II (1980) 
La Cage aux folles II / Vizietto II n
minih50616minih50616Hra na vraždu (1986) [TV film] 
Dead Man's Folly n
minih2612minih2612Agent WC 40 (1996) 
Spy Hard n
minih2993minih2993Paříž stále zpívá (1952) 
Paris chante toujours n
minih34822minih34822Am a Ea (1977) [TV divadelní představení] 
Am a Ea n
minih48040minih48040Baader Meinhof Komplex (2008) 
Der Baader Meinhof Komplex n
minih49183minih49183Armin (2007) 
Armin n
minih53868minih53868Smrt na Sunset Highway (1995) [TV film] 
Dead by Sunset n
minih22518minih22518Vikingové (1958) 
The Vikings n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - Agostino
8   - Bara.40
7   - REKBRIT
8   - Charlie35
7   - R.RICKIE
8   - killy
8   - vo.truhlas
3   - T800
7   - dr.obek
7   - Alfonc
7   - jarro
7   - zedla77
9   - maggots
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.311/0.283