reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alexandr šťastný

Alexandre le bienheureux

Země:
Rok:
1968
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Alexandr šťastný

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.10.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2008
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10025minih10025Katapult (1983) 
n
minih10413minih10413Kolja (1996) 
Kolja n
minih51200minih51200Zrození šampiona (2009) 
The Blind Side n
minih21864minih21864Úžasná událost (1936) 
Mr. Deeds Goes to Town n
minih7848minih7848Generace (1968) 
Generation n
minih138572minih138572Sedm dní v pekle (2015) [TV film] 
7 Days in Hell n
minih64275minih64275Zvuk hluku (2010) 
Sound of Noise n
minih70284minih70284Setrvačník (2003) 
Flywheel n
minih147392minih147392Šaman ze Sibiře (1996) 
Chamane n
minih11513minih11513Lištičky (1941) 
The Little Foxes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
9   - curil
4   - Agostino
8   - phorsky1
7   - vo.truhlas
4   - T800
9   - Area
7   - marimari
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

In a Valley of Violence (2016)

In a Valley of Violence
Na jedno shlédnutí to   jakžtak šlo,tím myslím že   jsem to vydržel až do   konce,příběh ohraný   zabijou mu psa a on se chystá   pomstít,výběr více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 4 / 10

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.583/0.563