reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Alarm

Life During Wartime

Další název:
Alarmist
Žánr:
Rok:
1998
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Alarm

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.2.2010
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2012
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.6.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.6.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
denivel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5660minih5660Člověk není sám (1971) 
Člověk není sám n
minih55847minih55847Vládce kouzel (2009) 
Magic Man n
minih50700minih50700Vzpoura podsvětí (1983) 
Misterele Bucureştilor n
minih36165minih36165Apollon Musagétes (1973) 
n
minih73625minih73625Smrtící dech zimy (1987) 
Dead of Winter n
minih84190minih84190Tranzit (2012) 
Transit n
minih25397minih25397Bohemia I. (1995) 
n
minih3645minih3645Barva noci (1994) 
Color of Night n
minih15091minih15091Osobní prohlídka (2004) [TV film] 
Strip Search n
minih7252minih7252Eine Kleine Jazzmusik (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - curil
6   - Agostino
6   - Kuvik
6   - brnvl2105
6   - Petak69
6   - vo.truhlas
5   - MysteryIll
10 - Gremmie
4   - T800
8   - Zdenek13
5   - gyzmo
10 - denivel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140531
Osobností: 602549
Fotografií: 520680
Plakátů: 252156
Obsahů a biografií: 129563

Poslední komentáře

Výchozí bod (2014) [2k digital]

Výchozí bod
Nic moc tedy... určitě by   snímku slušela kratší   stopáž. Druhá polovina se   rozplývá v cosi   neuchopitelného a film   ztrácí dech, více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 5 / 10

Pád Londýna (2015)

Akcna cukrova vata No II..

Pád Londýna
Pokracovanie solidneho akcneho   filmu sa odohrava v Londyne,co   nie je naskodu.Zmena   prostredia filmu prospela, ale   negativa zostali   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.112/1.087