reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Al Capone gang

The Verne Miller Story

Další název:
Gangland
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Al Capone gang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.2.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2010
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2006
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2008
belfen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15265minih15265Pád jedné paní (1940) 
n
minih80008minih80008Nedotknutelní (2011) 
Intouchables n
minih20075minih20075Syn Jitřní hvězdy (1991) [TV film] 
Son of the Morning Star n
minih38368minih383681999 Madeleine (1999) 
1999 Madeleine n
minih2681minih2681Les malheurs de Sophie (1946) 
Les malheurs de Sophie n
minih15446minih15446Parádní přehlídka Toma a Jerryho (1992) [Video] 
Tom and Jerry On Parade n
minih56885minih56885Andělé hříchu (1943) 
Les anges du péché n
minih48084minih48084Medium (2005) [TV seriál] 
Medium n
minih58943minih58943Assassin's Creed: Lineage (2009) 
Assassin's Creed: Lineage n
minih41248minih41248Černý úsvit (2005) [Video] 
Black Dawn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.1 %
3   - Agostino
5   - Kuvik
9   - BinLADIN
6   - Dex
6   - vo.truhlas
5   - T800
6   - jambroz58
9   - Lucil
6   - belfen

TV Program

ČT1 - Poklad na Sovím hrádku (2004) ...

13:25 - 14:35

31 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Vlastenec, který nezapadl

13:50 - 14:15

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Madagaskar 3 (2012)

13:20 - 15:05

36 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Madla z cihelny (1933)

12:25 - 14:20

91 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138046
Osobností: 595389
Fotografií: 513181
Plakátů: 248482
Obsahů a biografií: 127618

Poslední komentáře

Zejtra napořád (2014) [2k digita...

Zejtra napořád
Tak to nějak potom ztratí   šťávu a dialogy mne nudily.   Notabene, že nestály za nic.   Takové plytké,   nicneříkající, bezbarvé.   Je to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

I tobě se to může stát (1986) [T...

I tobě se to může stát
Ti zvukaři snad na   postsynchronech chrápali nebo   co. Nemám nic proti   zurčícímu potůčku, nebo   větru, ale když to   přehlušuje dialogy, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Kameňák 3 (2005)

Kameňák 3
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Šaty až na zem (1986) [TV inscen...

Šaty až na zem
Šmarjá to je trapárna, babu   bych prostě vyrazil hadry   nehadry a bylo by. Ještě jak   si potom vymýšlí, že si je   neobleče… Komedie je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Barbar Conan (1981)

Barbar Conan
Arnold jako Conan je prostě   nejlepší volba. I když pro   tenhle film musel Arnold   trochu změnit postavu (byla   příliš dokonalá na barbara více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.366/0.339