reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

AKA

Rok:
2002
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu AKA

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 38.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58575minih58575Alfa a Omega (2010) 
Alpha and Omega n
minih50427minih50427P.Ě.S.T. (1978) 
F.I.S.T. n
minih4808minih4808Burani z Beverly Hills (1993) 
The Beverly Hillbillies n
minih103299minih1032995 proti 5 (SK) (2007) [TV pořad] 
5 proti 5 n
minih50138minih50138České milování (2009) [TV cyklus] 
České milování n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih6663minih6663Doktor Živago (1965) 
Doctor Zhivago n
minih56885minih56885Andělé hříchu (1943) 
Les anges du péché n
minih51515minih51515Alvin a Chipmunkové: Setkání s vlkodlakem (2000) [Video] 
Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman n
minih49390minih49390Pán draků (1982) 
Long xiao ye n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

38.3 %
4   - Agostino
3   - Kuvik
6   - vo.truhlas
4   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599610
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.242/0.225