reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 29.9.2016 a svátek má Michal. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Aféra Washington

Washington Affair's

Rok:
1978
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Aféra Washington

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2463minih2463A pobežím až na kraj sveta (1979) 
A pobežím až na kraj sveta n
minih3660minih3660... a Ďábel řídí bál (1962) 
... et Satan conduit le bal n
minih2996minih2996Anděl milosrdenství (1993) 
Anjel milosrdenstva n
minih5777minih5777Ďáblové vzduchu (1935) 
n
minih19845minih19845Studený jak kámen (1991) 
Stone Cold n
minih52368minih52368P.T. Barnum, král cirkusu (1999) [TV film] 
P.T. Barnum n
minih36844minih36844Ein Guru kommt (1980) 
Ein Guru kommt n
minih33688minih33688"Mé jméno je..." (2001) 
n
minih31419minih31419Lavina (2004) 
Nature Unleashed: Avalanche n
minih46035minih46035Airwolf (1987) [TV seriál] 
Airwolf n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.3 %
5   - Agostino
4   - T800
6   - kamil.ice
1   - stixman
7   - Grassel
3   - Alfpaseka
5   - jura1973

TV Program

ČT1 - Vraždy na severu (2012) [TV se...

09:50 - 10:40

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Trabantem z Austrálie do Asie

10:10 - 10:40

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

09:50 - 10:40

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Žena zákona (1996) [TV seriál]

09:55 - 11:55

29 minut již uběhlo
91 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138052
Osobností: 595516
Fotografií: 513201
Plakátů: 248497
Obsahů a biografií: 127622

Poslední komentáře

Brubaker (1980)

Brubaker
Vězeňská tématika není   zrovna moje vyhledávané   téma, ale tento film pozvedl   Robert Redford mezi ty, které   si ráda pustím čas od času   znovu a ráda.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Pyšná princezna (1952)

Pyšná princezna
Nejenom, že mne Pyšná   princezna nikdy nepřestane   bavit, ale navíc ji milují i   moje vnoučata a to je pro   černobílý film asi hodně   dobré ocenění.

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

L'Autrichienne (1990)

L'Autrichienne
Název je možná záměrně   trochu zavádějící,   protože označením   Rakušanka častovali   Francouzi nenáviděnou   královnu, zatímco tenhle   více >

Autor: argenson | Hodnocení: 10 / 10

O bílém hadovi (2015)

O bílém hadovi
Bílý had - byť ve zlaté   míse - je dost nechutná   záležitost, takže se   nedivím Endresovi, že se   při jeho konzumaci málem   poblil. Pak více >

Autor: argenson | Hodnocení: 9 / 10

Babovřesky 2 (2014) [2k digital]

Babovřesky 2
Jestliže jednička byla   ještě snesitelná díky   docela pěkné romanci   Vondráčková-Dolanský, tady   už je průser úplně   všechno. Z milosti dávám   jednu * za hezké obrázky z   jihočeské návsi.

Autor: argenson | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.202/0.18